Category: Novice

Kako popestriti zaključek v vašem podjetju ?

Se vam zdi, da je zaključek, prednovoletna zabava v vašem podjetju enoličen in vsako leto precej podoben.

Imamo rešitev. V kolikor je kolektiv vašega podjetja pretežno ženski, Imamo super idejo za vas !!!

Slačifantje Total Knockout, vsako leto sodelujemo s številnimi priznanimi tako slovenskimi kot mednarodnimi podjetji in poskrbimo za popestritev njihovih pred in novoletnih zabav, zaključkov v podjetjih…

Moški striptiz šov program ki ga izvajajo slačifantje Total Knockout je pravšnji za popestritev prav vsake prednovoletne ali novoletne zabave, še posebej pa v podjetjih s pretežno ženskami…

Skupina-podjetje Total Knockout ( ki je na sceni že 13.leto ) je estetska slači fantovska plesna show zasedba ( ne striptiz ).

Poslanstvo skupine slačifantov Total Knockout je zabava ( erotično plesna predstava ) namenjena nežnejšemu spolu. Slači fantovski program pa je med drugim sestavljen iz sledečih segmentov:

Izdelane plesne koreografije, slačenja, kostumografije, erotičnega break dance-a …

Zaključek v vašem podjetju bo tako prav gotovo edinstven in nepozaben.

Moški striptiz show Total Knockout poleg zgoraj naštetih značilnosti, zajema 1. urno plesno – koreografsko, estetsko erotično plesno predstavo ( na željo naročnika tudi manj ).

Kot popestritev na zaključkih podjetij je možna izvedba moškega striptiz show programa v različici 1. 2. ali 3. slači fantov.

Med slači fantovskim nastopom so poleg zapeljivih erotičnih plesnih koreografij in kostumografij ( cowboji, mornarji, policisti, james bondi, vampirji, street fighterji, cestarji, hudički, zdravniki…) vključene tudi čarovniške točke in bruhanje ognja..

Slači fantje Total Knockout garantiramo vaše zadovoljstvo z našim show programom, ne le kot popestritev vašega zaključka v podjetju, temveč na vseh naših predstavah moškega striptiz showa….