Vprašaj slačifante karkoli te zanima. Morda imaš vprašanje na katerega so slačifantje že spodaj odgovorili.

Želiš zgolj najeti striperja, te zanima kaj drugega v zvezi z moškim striptizom ? Organiziracija dekliščiine ali rojstno dnevne zabave ?

Vprašaj tisto, česar v zvezi s fanti še ne veš in na kar niso odgovorili še pri nobenem intervjuju. Tukaj in zdaj imaš možnost, zato le pogumno… Izvirno vprašanje bomo nagradili.

In nikakor ne pozabi vpisati svoj email, kamor lahko najkasneje v roku 24 ur pričakuješ odgovor

( le ta bo – brez tvojega emaila, če vprašanje ni osebno, objavljen tudi tukaj na strani )

_______________________________________________________________________________________

VPRAŠANJA IN ODGOVORI:

Živjo. Prijateljica praznuje 19ti rojstni dan, rada pa bi ji naredila res posebno presenecenje. Tako sem se spomnila na vas in sicer zato, ker mi je ze parkrat omenila Rickyja. Torej zanima me ce je sansa za pondeljek 17.12. okoli 23 ure najeti slaci fanta za okoli 20-30 minut.
Čao Nina, v ponedeljek imam čas proti večeru. Sicer pa uro začetka skupaj uskladimo, kako bi vi želeli in kako smo mi zasedeni.Predlagam pa, da se za podrobnosti in eventuelno rezervacijo čimprej slišimo po telefonu, saj je povpraševanje v tem času zaradi veselega decembra noro … Čimprej me pokliči na 041 602 392, pa se bova vse dogovorila…

Heeelouu. Zanima me ali bi bil možn nastop 21.9. In sicer za prijateljico, ki bo stara 18. let? Bi lahko za več izmenjav informacij pisala na gmail?
Seveda bi bil možen, zakaj ne ? Pokliči nas čimprej na 041 602 392 ali piši na boys@total-knockout.com pa se bomo vse dogovorili…

Zakaj so na vašem ‘vročem stolu’ vedno same lepotice in suhice? a ne bi nikoli dal na stol malo bolj močne punce? ali malo manj lepe in močne? Katja
Katja, to kar praviš ne drži. Na stol povabimo prav vse vrste punc, predvsem pa ne izbiramo po izgledu, pač pa po želji ali si punca želi na stol ali ne, kar se preprosto vidi… Po čem sicer sodiš to ?

Postavi vprašanje

Nisem robotek :)
*Tvoj email ne bo objavljen