Moška striptiz skupina  “Total Knockout” je skupina, ki jo sestavljajo atraktivni in postavni slačifantje. ( Ricky, Deni, Rocki, Dino, Nejc, Rene in drugi zunanji sodelavci ).

Fantje se ukvarjajo s profesionalnimi plesno erotično tematskimi predstavami za dekleta. ( classy strip show – brez vsake vulgarnosti )

Moški striptiz – erotičen ples temelji na šovu v kombinaciji dobro izbrane glasbene podlage, koreografije in kostumografije. To je mnogo več kot zgolj striptiz. Slačifant Total Knockout ni zgolj navaden striptizer, temveč je erotičen show plesalec.

Poslanstvo naše skupine je erotično plesna predstava

Slačifantovski program je meddrugim sestavljen iz sledečih segmentov: Plesa, slačenja, koreografije, kostumografije, slikanja z obiskovalkami…

Total Knockout moški striptiz show poleg zgoraj naštetih značilnosti, zajema plesno – koreografsko, erotično predstavo v izmenjajoči se izvedbi večih plesalcev, ki se izvede v več plesno-koreografskih-kostumografskih izhodih.

Poudarek je kot že rečno na plesnem showu z izbrano kostumografijo in koreografijo, glasbo, ki se izvede v kombinaciji zapeljivih erotičnih plesnih koreografij in kostumografij ( mornarji, gangsterji, policisti, gasilci, cowboji, zdravniki, vojaki, ulični bojevniki…) likih ki burijo ženske fantazije.

Total Knockout – Green Gold ZG 25.1.2014 2 video from Ricky Totalknockout on Vimeo.

You Tube kanal Total Knockout

Moški striptiz program TKO časovno traja od cca 30 min ( popestritev na velikih odrih poletnih zabav, popestritev na dekliščini, rojstno dnevni zabavi, privat zabave) do cca 2h ali več za nastop v diskoteki ali večjem lokalu, klubu v smislu ladies night večerov..

Rickya kot tudi ostale slačifante pa ste imeli možnost spoznati tudi preko malih ekranov, kjer so jih razkrili v oddaji “Preverjeno” na POP TV-ju in večkrat tudi v oddaji “Ekstra magazin” na A kanalu…

V oddaji Vid in Pero show slačifant Ricky.

Vid in Pero šov Vid in Pero šov  Vid in Pero šov

Pa v oddaji: PROVJERENO – NOVA TV hrvaške komercialne televizije…

V čem se slačifantovski nastop Total Knockout razlikuje od konkurence?

  • 100 % garancija na zadovoljstvo
  • profesionalen slačifantovski nastop, profesionalni kostumi (vsaj 11 )
  • izdelana plesna koreografija ( in ne zgolj navaden moški striptiz ), ki se sproti obnavlja in dopolnjuje
  • dekleta imajo možnost sodelovanja pri slačenju
  • nagrade za najbolj vroče punce

Kako priti v stik s slačifanti in za kakšne namene jih pravzaprav lahko najamete ?

Slačifantje so s svojimi nastopi in izklesanimi telesi, poleg nastopanja na področjiih bivše Jugoslavije… že večkrat sodelovali tudi kot spremljevalci lepotnih in drugih prestižnih tekmovanj, podelitev, otvoritev, kongresov…( izbor miss Universe, podelitev Pirellijevih koledarjev, Effie reklamnih dosežkov, spremljevalni plesalci na odmevnem Hit-ovem festivalu, v videospotih …), otvoritvi trgovskih centrov, frizerskih šov spektaklov (Cankarjev dom, Avditorij Portorož, sejem lepota v Celju…), modnih revij (City park Ljubljana, Europark Maribor), kot kratka vroča striptiz popestritev na odmevnih poletnih zabavah (Pivo in Cvetje v Laškem, Kranjska noč, Festival Lent, Koprska noč …) Slačifantje Total Knockout vsako poletje nastopajo tudi po obmorskih mestih – vzdolž celotne hrvaške obale, vse od Umaga do Dubrovnika, kjer po prestižnih klubih in diskotekah zabavajo turistke iz vse Evrope…

Nimate ideje kako popestriti dekliščino ali rojstnodnevno zabavo, zaključek v vašem podjetju ? Odgovor: Z moškim striptiz seksi showom Total Knockout.

Slačifante vsekakor lahko najamete tudi kot popestritev vaše privat zabave, rojstno dnevne zabave ali dekliščine.

Bi radi popestrili novoletno zabavo v službi, zaključek v vašem podjetju, najemite slačifante, garantirano, ne bo vam žal.

Po slačifantih Total Knockout je v zadnjem času veliko povpraševanja tudi v raznih zabavnih, glasbenih TV in radijskih oddajah (radijski intervjuji, gostje šolskega radija…)

Torej, če Vam je morda želja popestriti zgoraj omenjene dogodke se slačifantje Total Knockout z veseljem odzovejo..

Slačifante dobite, če pokličete na tel: 041 602 392 ali pišete na email: boys@total-knockout.com

VSE TO JE PREVERJENO!
MOŠKI STRIPTIZ NASTOPI TOTAL KNOCKOUT SO NAMENJENI izključno DEKLETOM, nikakor pa ni izključena mešana družba !